Informatie

De praktijk vind je in De Fabriek van Delfshaven aan de Mathenesserdijk 416 d in Rotterdam. Tram (lijn 8) en metro (lijn A, B en C) stoppen bij halte Delfshaven op loopafstand. In de buurt is het betaald parkeren (ma t/m za van 09.00 tot 23.00 uur). Indien je de voorkeur hebt voor een andere locatie worden reiskosten buiten Rotterdam en eventuele huur van een locatie aanvullend in rekening gebracht. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van tevoren.

Particulier

De kosten voor een intakegesprek zijn € 50,-. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Indien we besluiten om verder te gaan, wordt dit bedrag weer in mindering gebracht. Het aantal sessies ligt niet vast, dat bepalen we in samenspraak. Wanneer jouw doel bereikt is sluiten we af met een evaluatie.

Zakelijk

Indien het traject vergoed wordt door de werkgever gelden andere voorwaarden. Afhankelijk van de duur van het traject en de locatie maak ik een passende offerte aan de hand van een kennismakingsgesprek. 

Vergoeding

Vergoeding is op verschillende manieren mogelijk. Afhankelijk van je situatie zullen de volgende vergoedingen tot de mogelijkheden behoren.

Via de werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.

Bedrijfskosten voor zelfstandigen

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar bij de belastingdienst als bedrijfskosten. In dat geval zijn de tarieven exclusief btw en is de btw terug te vorderen.

Via de aanvullende zorgverzekering

Vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen is er een vergoeding voor psychologische zorg. Als RBCZ-geregistreerde therapeut en lid van de beroepsvereniging LVPW voldoe ik aan de eisen die een zorgverzekering daaraan stelt. Bekijk de lijst via deze link: Vergoeding zorgverzekeraar – LVPW LVPW Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden of check bij jouw eigen zorgverzekering of je hiervoor verzekerd bent.

Als Registertherapeut van LVPW val ik onder het tuchtrecht van Tuchtcollege Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van SCAG.